Επικοινωνία

INTERSTEEL A.E.
ΒΙ.ΠΕ. ΣΕΡΡΩΝ
ΤΗΛ: 2321077010
ΦΑΞ: 2321077011
URL: www.intersteel.gr
e-mail: info@intersteel.gr

Είσοδος

Η Εταιρία

Η ΕταιρίαΗ εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των εξαρτημάτων σωληνώσεων από το 1972. Από το 2000, έχοντας ολοκληρώσει, μια σειρά επενδύσεων σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, η εταιρία μετονομάστηκε σε INTERSTEEL Α.Ε.

Η παραγωγή καμπυλών οξυγόνου απαιτεί συνεχώς νέες μεθόδους, εξελιγμένα μηχανήματα αλλά και εξειδικευμένα εργαλεία. Η εταιρία μας έχοντας αναπτύξει την απαραίτητη τεχνογνωσία είναι σε θέση να κατασκευάζει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της προϊόντα με ηλεκτρονική σχεδίαση και με τις πιο προηγμένες μεθόδους. Γι αυτό και η σύγχρονη παραγωγική διαδικασία που ακολουθείται αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονέκτημα της INTERSTEEL Α.Ε.

Η καμπύλη οξυγόνου είναι ένα διαμορφωμένο κομμάτι σωλήνα. Όσο απλό κι αν ακούγεται, η κατασκευή μιας καμπύλης οξυγόνου με συγκεκριμένες προδιαγραφές απαιτεί εμπειρία και τεχνογνωσία. Γι αυτό και είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα και μία από τις ελάχιστες στην Ευρώπη που από το 1972 ασχολείται με την παραγωγή καμπυλών οξυγόνου.

Στόχος της εταιρίας είναι η παραγωγή καμπυλών οξυγόνου άριστης ποιότητας. Με το βλέμμα μας στραμμένο πάντα προς την τελική χρήση και την ποιότητα του έργου υποδοχής αναπτύσσουμε συνεργασίες με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για όλους.

Η φιλοσοφία μας έγκειται στην ευελιξία της εταιρίας, η οποία, χάρη στην υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και την αποτελεσματική οργάνωση της παραγωγής καθώς και την προσαρμογή όλων των διαδικασιών, καταφέρνει να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών, τόσο όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του προϊόντος όσο και στις ποσότητες αλλά και την παράδοση των παραγγελιών.

Το μέγεθος της εταιρίας μας καταφέρνει να συνδυάζει την δυναμικότητα με την ευελιξία. Πρώτο μας μέλημα δεν είναι μόνο η παραγωγή καμπυλών αλλά και η αποστολή όλων των παραγγελιών μας άμεσα και με σεβασμό προς στον συνεργάτη μας.