Επικοινωνία

INTERSTEEL A.E.
ΒΙ.ΠΕ. ΣΕΡΡΩΝ
ΤΗΛ: 2321077010
ΦΑΞ: 2321077011
URL: www.intersteel.gr
e-mail: info@intersteel.gr

Είσοδος

Ποιότητα

  • warning: file_exists(): open_basedir restriction in effect. File(/usr/bin/convert) is not within the allowed path(s): (/var/www/clients/client73/web113/web:/var/www/clients/client73/web113/private:/var/www/clients/client73/web113/tmp:/var/www/intersteel.gr/web:/srv/www/intersteel.gr/web:/usr/share/php5:/usr/share/php:/tmp:/usr/share/phpmyadmin:/etc/phpmyadmin:/var/lib/phpmyadmin) in /var/www/clients/client73/web113/web/includes/image.imagemagick.inc on line 54.
  • ImageMagick could not be found. The admin will need to set the path on the image toolkit page.
  • Unable to create scaled Μικρογραφία image.

ΠοιότηταΌλα τα τμήματα και οι διαδικασίες της εταιρίας, από την παραγγελία πρώτων υλών μέχρι την παράδοση των τελικών προϊόντων υποβάλλονται σε ποιοτικό έλεγχο με σύγχρονα μετρητικά όργανα μέσα από ένα εσωτερικό σύστημα διαχείρισης της ποιότητας.

Η πρώτη ύλη προμηθεύεται από πιστοποιημένους κατασκευαστές και ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα. Η χημική σύνθεση, οι διαστάσεις και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά πρέπει να βρίσκονται σε στενά όρια. Αυτοί είναι οι παράγοντες που εγγυώνται την παραγωγή εξαρτημάτων υψηλού ποιοτικού επιπέδου. Οι καμπυλες ελέγχονται ως προς τη διάμετρο, το πάχος τοιχώματος, την ακτίνα καμπυλότητας και την επιφάνεια του υλικού. Το υψηλό εξάλλου επίπεδο της παραγωγής πιστοποιήθηκε με δοκιμές υδροστατικής πίεσης με εξαιρετικά επιτυχημένα αποτελέσματα.
 
Τέλος, σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης ποιότητας διεξάγονται δοκιμές εφελκυσμού και σκληρότητας για την εγγύηση της τήρησης των προδιαγραφών.

Οι καμπυλες οξυγόνου είναι σύμφωνες με το πρότυπο DIN2605 3D και 5D όπως και με το πρότυπο ANSI B16.9. Κατόπιν ζητήσεως , οι καμπύλες μαρκάρονται σύμφωνα με το πρότυπο DIN50049 και συνοδεύονται από πιστοποιητικό DIN2609/3.1.B.

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

  

 

ISO14001